Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Z tego co wiem to szeroko pojęty seks to nie tylko penetracja Jest wiele innych intymnych sposobów na zadowolenie się wzajemnie xD @Little99 slyszysz? Musimy o tym pomyslec Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Aha. Czyli ja jestem excluded z gangbangu? My tu pitu pitu o besties a little za plecami załatwiał sobie bolce na wyłączność Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, PanPikus said: My tu pitu pitu o besties a little za plecami załatwiał sobie bolce na wyłączność Ja jestem na 99% pewien, ze he's bout to nut na avi Rifka. But I cant blame him. Look at that hotness Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 6 minutes ago, PanPikus said: Z tego co wiem to szeroko pojęty seks to nie tylko penetracja Jest wiele innych intymnych sposobów na zadowolenie się wzajemnie xD Cooo Może chcą sobie possać sutki jak ich to kręcić Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja jestem na 99% pewien, ze he's bout to nut na avi Rifka. But I cant blame him. Look at that hotness Gaga hottie WBK Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Cooo Może chcą sobie possać sutki jak ich to kręcić Mnie bardzo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Mnie bardzo No i super. Bawcie się dobrze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: No i super. Bawcie się dobrze Ale ja myslalem, ze kazdy to lubi. Cale zycie w klamstwie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ok robaczki, ja teraz lecę zabawić się z słuchawką od pryszn... znaczy wziąć prysznic Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 27 minutes ago, baazyll said: Aha. Czyli ja jestem excluded z gangbangu? Niee ty możesz w tym czasie np opowiadać śmieszne historie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 25 minutes ago, PanPikus said: My tu pitu pitu o besties a little za plecami załatwiał sobie bolce na wyłączność Każdy orze jak może plus mam reunion z kraszem więc 4 minutes ago, baazyll said: Ok robaczki, ja teraz lecę zabawić się z słuchawką od pryszn... znaczy wziąć prysznic Boze dlaczego ty jesteś taki śmieszny XDD ja się umyłam właśnie bo zaraz rolnicy Podlasie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Little99 said: Niee ty możesz w tym czasie np opowiadać śmieszne historie Ale to wtedy oni dojdą ze śmiechu w tobie w połowie historii xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale to wtedy oni dojdą ze śmiechu w tobie w połowie historii xd A to nie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Little99 said: Boze dlaczego ty jesteś taki śmieszny XDD No przeciez juz wspominalem, ze pierwszy seans Strasznego filmu w wieku 4 lat zrył mi psychę i teraz śmieszą mnie dziwne rzeczy. Na przyklad przed chwilą śmiałem się z zasłon w pokoju Btw za 15 minut powtorka strasznego filmu, a jtr 2 czesc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: No przeciez juz wspominalem, ze pierwszy seans Strasznego filmu w wieku 4 lat zrył mi psychę i teraz śmieszą mnie dziwne rzeczy. Na przyklad przed chwilą śmiałem się z zasłon w pokoju Btw za 15 minut powtorka strasznego filmu, a jtr 2 czesc Musimy się spotkać Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.