Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Oo teraz czuje, ze przerzucisz się na avi rifka xd Twoje avi to klasyk Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Rifek said: And I wanna pretend that it's not true Oh, baby, that you're gone — Love it when you call me legs. In the morning, buy me eggs Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Idę na piwko chłopaki. jak wrócę to pewnie będę łatwiejszy, wiec może uzyskacie ode mnie coś więcej ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Twoje avi to klasyk Ale taki bardziej cult classic, bo raczej tylko polacy tutaj kojarzą to avi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 9 minutes ago, Rifek said: Czyżby ktoś mówił żeby mu rozjebac łóżko ? Ja! Pliska. Im so horny nawet nie wiecie. 5 minutes ago, Messy vers said: Je suis aktywny, e tu? Masz szczęście że Rifek zartowal z tym opuszczaniem nas bo inaczej to girl... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 8 minutes ago, baazyll said: W sumie to z tej grupy wiem tylko jak little dokladnie wyglada To fascynujące i creepy jednocześnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 minutes ago, Rifek said: Idę na piwko chłopaki. jak wrócę to pewnie będę łatwiejszy, wiec może uzyskacie ode mnie coś więcej Czekam na owłosione nogi Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Masz szczęście że Rifek zartowal z tym opuszczaniem nas bo inaczej to girl... A ja nie żartowałem? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Będę sobie śpiewał kiedy twe owłosione nogi dotykają mnie umieram tak sobie w środku Zastanawiam się czy to miłość czy włochate giry pana rifka bądź żabusia Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Ja! Pliska. Im so horny nawet nie wiecie. Szkoda, ze jestem bottomem. Ale moge ci possać sutki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Będę sobie śpiewał kiedy twe owłosione nogi dotykają mnie umieram tak sobie w środku Zastanawiam się czy to miłość czy włochate giry pana rifka bądź żabusia Pikuś piesek tez ma chyba czarne włosiska na nóżyskach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: possać sutki Fuuuuj xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: Fuuuuj xd Kocham sutki. Fejwryt część ciała Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, baazyll said: Pikuś piesek tez ma chyba czarne włosiska na nóżyskach Mmm, to o nim ta piosenka Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Kocham sutki. Fejwryt część ciała A nie stopy? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.