Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: Ty napisz do mnie. Zobacze, czy dostane No mam wątek założony w dziale pomoc i admin mi odblokował to E widzę swoje poprzednie ale skoro nie można do mnie pisać to mu napisałem że ma to naprawix Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, Little99 said: No mam wątek założony w dziale pomoc i admin mi odblokował to E widzę swoje poprzednie ale skoro nie można do mnie pisać to mu napisałem że ma to naprawix A dowiedziales sie, czemu miales/masz to zablokowane? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 3 minutes ago, baazyll said: A Mela tez ma tam konto? I dunno, ask ha Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ej dorba pikuś może więc Bazyl może z tb cis nie tak xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, Little99 said: Ej dorba pikuś może więc Bazyl może z tb cis nie tak xd What? ale ja do pikusia pieska moge wysylac wiadomosci. Tylko do cb nie xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: What? ale ja do pikusia pieska moge wysylac wiadomosci. Tylko do cb nie xd Watch me Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ejj usuneli zdj mariusza. Nie wiedzialem, ze mogą usuwać cudze komentarze wtf Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 5 minutes ago, baazyll said: What? ale ja do pikusia pieska moge wysylac wiadomosci. Tylko do cb nie xd Wyślij mi to co chciałeś Little99 A ja może mu dalej podam xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, PanPikus said: Wyślij mi to co chciałeś Little99 A ja może mu dalej podam xD Zapomnij. Właśnie Bazyl wysyła mi wszystkie twoje nudesy. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, Little99 said: Zapomnij. Właśnie Bazyl wysyła mi wszystkie twoje nudesy. Dobrze ze żadnych nie ma hi hi hi Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 @Little99 ale ty mi wyslesz nudeski, prawda? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 I dla jasności. Nie ze tylko Baazyll ich nie ma. Nikt owych nie ma bo żadne nie istnieją Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: @Little99 ale ty mi wyslesz nudeski, prawda? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, PanPikus said: I dla jasności. Nie ze tylko Baazyll ich nie ma. Nikt owych nie ma bo żadne nie istnieją Jestem z ciebie dumny Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Spać mi się chce Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.