Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ja też Szkoda, ze nie mam gęstego zarostu ale nie mozna miec wszystkiego aj ges Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Nowy singiel edyty Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, baazyll said: Szkoda, ze nie mam gęstego zarostu ale nie mozna miec wszystkiego aj ges Ehh same. Ale rok temu miałem gorszy i teraz rośnie mi w miejedach w których wcześniej nie w sensie np p bokach. Więc może w końcu doczekam się brody Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nowy singiel edyty Nwm nie smieszy mnie wolę aszlej i elwirkę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nwm nie smieszy mnie wolę aszlej i elwirkę Mnie też nie ale chodzi o debilizm edyty xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Mnie też nie ale chodzi o debilizm edyty xd A to ok xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Jezuu chcę eksplorować każdy jego zakamarek Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Jezuu chcę eksplorować każdy jego zakamarek Nie dziwię się. A do mnie krasz się nie odzywa od wczoraj i nie wiem co mam zrobić Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie dziwię się. A do mnie krasz się nie odzywa od wczoraj i nie wiem co mam zrobić Do mnie nie odzywa sie od zawsze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Yaas moj komentarz w your fav dinosaur ma wiecej reakcji niz tony bennett xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 2 hours ago, Little99 said: Nie dziwię się. A do mnie krasz się nie odzywa od wczoraj i nie wiem co mam zrobić A ja ze swoim mało rozmawiam od doby Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 https://www.instagram.com/p/CHkXJTLDlh0/?utm_source=ig_web_copy_link Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 18 minutes ago, Messy vers said: https://www.instagram.com/p/CHkXJTLDlh0/?utm_source=ig_web_copy_link Memy z kisio jedzącą jabłko to złoto Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ej co znaczy Stache? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Ej co znaczy Stache? Wąsy. A co? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.