Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 22 minutes ago, Messy vers said: Zjadłem grochówkę i wypiłem piwo Fortuna wiśniowa, boli mnie teraz brzuszek Jezuuu fuuuuu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Wgl to na grindra wystarczy zdjecie dupy, czy twarzy tez trzeba? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 12 minutes ago, baazyll said: Wgl to na grindra wystarczy zdjecie dupy, czy twarzy tez trzeba? Grzyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 7 hours ago, baazyll said: Wgl to na grindra wystarczy zdjecie dupy, czy twarzy tez trzeba? Fuu don't go there. I tak usuniesz po kilku dniach albo nawet godzinach. To największe rakowisko desperatów i zboczeńców. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 hours ago, Little99 said: Fuu don't go there. I tak usuniesz po kilku dniach albo nawet godzinach. To największe rakowisko desperatów i zboczeńców. Czyli nie ma tam nikogo, kto będzie chciał przychodzic do mnie codziennie na godzinę o 19, zebym mógł położyć głowę na jego ramieniu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 28 minutes ago, baazyll said: Czyli nie ma tam nikogo, kto będzie chciał przychodzic do mnie codziennie na godzinę o 19, zebym mógł położyć głowę na jego ramieniu? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 6 hours ago, baazyll said: Czyli nie ma tam nikogo, kto będzie chciał przychodzic do mnie codziennie na godzinę o 19, zebym mógł położyć głowę w jego tyłku? Fixedt Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 42 minutes ago, Messy vers said: Fixedt Taa, szczególnie jak trafię na wfistę @Little99 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 22 minutes ago, baazyll said: Taa, szczególnie jak trafię na wfistę @Little99 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Chce nudesy Charliego Coxa Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Chce nudesy Charliego Coxa Kto to? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, baazyll said: Kto to? Taki przystojny aktor Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Taki przystojny aktor Znalazlem. Tzn tylko tył, ale lepsze to niż nic... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 12 minutes ago, baazyll said: Znalazlem. Tzn tylko tył, ale lepsze to niż nic... Show me Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Little99 said: Show me Nie, bo moich nudesów nie chciałeś JK Musisz poprosić ładnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.