Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 minute ago, Little99 said: Żartuję tak naprawdę Messy i ja to ta sama osoba ahahahaha Omg to dlatego nie chce pokazać twarzy, bo musiałby pokazać twoją Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Omg to dlatego nie chce pokazać twarzy, bo musiałby pokazać twoją To ma więcej sensu niż na początku myślałem xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Jem schabowy z kapustą Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Jem schabowy z kapustą A mi dochodzi pizza w piekarniku Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 36 minutes ago, Messy vers said: Jem schabowy z kapustą Ja kotlety sojowe Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 33 minutes ago, Little99 said: A mi dochodzi pizza w piekarniku Włączyłeś jej redtube? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 45 minutes ago, baazyll said: Włączyłeś jej redtube? Xvideos Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 10 minutes ago, Little99 said: Xvideos Oemdżi maj fejwryt. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Oemdżi maj fejwryt. Ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Ej ej, może słyszeliście o tym, że kurwa płodek złożyła projekt ustawy stop lgbt, I to wydaje się śmieszne ale wszystko jest możliwe. W związku z tym dzisiaj o 19:50 na Polsat news rozmowa tej szmaty z Krzysztofem smiszkiem, posłem i partnerem Biedronia. Polecam bo na pewno będzie gruba awantura. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 23 minutes ago, Little99 said: Ok Jesteś oschła Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 10 minutes ago, Little99 said: Ej ej, może słyszeliście o tym, że kurwa płodek złożyła projekt ustawy stop lgbt, I to wydaje się śmieszne ale wszystko jest możliwe. W związku z tym dzisiaj o 19:50 na Polsat news rozmowa tej szmaty z Krzysztofem smiszkiem, posłem i partnerem Biedronia. Polecam bo na pewno będzie gruba awantura. Ja nie bede ogladac, bo nie chcę się denerwować Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Jesteś oschła Wybacz 3 minutes ago, baazyll said: Ja nie bede ogladac, bo nie chcę się denerwować Ja też się będę denerwować ale co tam xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Chcę wyglądać jak model SeanCody Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 6 hours ago, Little99 said: Ej ej, może słyszeliście o tym, że kurwa płodek złożyła projekt ustawy stop lgbt, I to wydaje się śmieszne ale wszystko jest możliwe. W związku z tym dzisiaj o 19:50 na Polsat news rozmowa tej szmaty z Krzysztofem smiszkiem, posłem i partnerem Biedronia. Polecam bo na pewno będzie gruba awantura. Zjadłem grochówkę i wypiłem piwo Fortuna wiśniowa, boli mnie teraz brzuszek Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.