Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
15 minutes ago, Little99 said:

Przypomniała mi się pojebana historia. W 1 klasie szkoły średniej byłem z osobami z klasy na piwie, myślałem że będę mieć przyjaciół :laughga: no i wypiłem dużo i chciało mi się siku a mieszkałem daleko. I udlso mi się wrócić ale od przystanku do bloku w którym wówczas mieszkałem był kawałek drogi. To było południe. Ja najebany 15 latek posikałem się w spodnie w połowie drogi. Piekło. 

What in Jackson Main is going on in here :what:

A piekło ze w sensie hell czy że szczypało? xD

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

What in Jackson Main is going on in here :what:

A piekło ze w sensie hell czy że szczypało? xD

XDD hell 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Dostałem 2 nowe WP hehehe bo flamebait nw co to znaczy 

Tez mialem flamebait xddd za to, ze zrobilem thread o tym, ze jest juz oficjalny plakat krzyku 5, a mi chodzilo o przerobke z gagą i innymi pop queens (nie moge go teraz znalezc, a byl taki cudowny :bradley:)

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Ej tez macie tak czasem, ze nagle czujecie zapach czegoś randomowego? Bo ja teraz czuję draże pomaranczowe, a nie jadlem ich jakies 2 lata. A przedwczoraj czulem zapach panna cotty w proszku, ktora byla dostepna w 2007 roku :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ej tez macie tak czasem, ze nagle czujecie zapach czegoś randomowego? Bo ja teraz czuję draże pomaranczowe, a nie jadlem ich jakies 2 lata. A przedwczoraj czulem zapach panna cotty w proszku, ktora byla dostepna w 2007 roku :laughga:

Tak! Mam taki jeden zapach który czułem jako dziecko w wieku przedszkolnym. I czasem do mnie wraca tak po prostu

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Tak! Mam taki jeden zapach który czułem jako dziecko w wieku przedszkolnym. I czasem do mnie wraca tak po prostu

Oo jezu to zapachy z tak dalekiego okresu chyba do mn nie wracaja. Chociaz ostatnio poczulem zapach czegos, co strasznie kojarzy mi sie z 2007-8 rokiem, ale nie bylem w stanie rozgryzc, co to moglo byc i bylem frustrated :bradley:

Guest Messy vers

A ja rzucałem z mostu butelkami pełne wódki lubelskiej

a w gimnazjum na pierwszym najebanku poszedłem z psiapsiółami na solarium, dla mnie niestety brakło łóżek, ale jedna z nich wyjebała się jak z niego schodziła, a druga na schodach przy wejściu.

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Messy vers said:

a w gimnazjum na pierwszym najebanku poszedłem z psiapsiółami na solarium, dla mnie niestety brakło łóżek, ale jedna z nich wyjebała się jak z niego schodziła, a druga na schodach przy wejściu.

Hm dobrze, ze nie skonczyly jak laski z Oszukac przeznaczenie 3 :laughga:

ObedientBasicGilamonster-small.gif

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Hm dobrze, ze nie skonczyly jak laski z Oszukac przeznaczenie 3 :laughga:

ObedientBasicGilamonster-small.gif

Może skończyły

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

@Messy versskończyły? 

2 minutes ago, Little99 said:

Może skończyły

no jak wyszła z łóżka, a druga wyjebała się na schodach przy wyjściu to chyba nie :laughga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Idę spać bo mam kolokwium 

Po co kolokwium? Przeciez i tak wszyscy umrzemy.

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Po co kolokwium? Przeciez i tak wszyscy umrzemy.

Wiem ale jakoś nie umarło mi się jeszcze 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...