Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, PanPikus said: Te o little99 not being the type of killing gurl Myslalem, ze zmieniles zdanie i jednak jestem januszem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Edyta Hemsłorf Od początku programu zauważyliśmy u Ciebie duży progres Edyta. Gratulacja, przechosisz dalej Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Rain on me 500+, morawiecki Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ostatni już xD Pani Smith całkiem bym powiedział, że serve Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Przeciez zdjecie morawieckiego powinno znalezc się w kazdym slowniku pod hasłem aseksualność Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, PanPikus said: Pani Smith całkiem bym powiedział, że serve Bralbys, co? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Przeciez zdjecie morawieckiego powinno znalezc się w kazdym slowniku pod hasłem aseksualność Nw jak messy może on pociągać. @Messy versktoś cię skrzywdził? Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Myslalem, ze zmieniles zdanie i jednak jestem januszem Aj łud newa Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nw jak messy może on pociągać. @Messy versktoś cię skrzywdził? Pewnie miał codziennie puszczanego Pinokia zamiast wieczorynki i nastąpił jakiś syndrom sztokholmski u niego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przeciez zdjecie morawieckiego powinno znalezc się w kazdym slowniku pod hasłem aseksualność Chyba trochę się właśnie zpawiowałem daj następnym razem jakiś trigger warning czy coś 1 minute ago, Little99 said: Bralbys, co? Ummmm Andżejline Żoli, zawsze Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Pewnie miał codziennie puszczanego Pinokia zamiast wieczorynki i nastąpił jakiś syndrom sztokholmski u niego O boze chyba tak xD mysksis że można jej jakoś pomóc? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, Little99 said: O boze chyba tak xD mysksis że można jej jakoś pomóc? Mysle, ze na to juz niestety za pozno Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Mysle, ze na to juz niestety za pozno Biedna Mela Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Musze sobie przefarbowac wlosy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Musze sobie przefarbowac wlosy Wyglądasz jak moja ciocia Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.