Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Pierwszy to zycie xD Taak. Zakwiczalem jak spojrzalem na niego po raz drugi xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Taak. Zakwiczalem jak spojrzalem na niego po raz drugi xdd You're just a pig inside a human body?? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Bidet wygral wybory Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 @Little99 czesc wszystkim, tu justyna edyta bimber Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Kapi09 said: Bidet wygral wybory Jes Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, baazyll said: @Little99 czesc wszystkim, tu justyna edyta bimber Ewwwwww Dlaczego to sobie zrobiłeś? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Że temu Bidetowi w wieku 80lat chce sie 20 spraw dziennie zalatwiac przez 4 lata... Jednoczesnie bedac najwazniejsza osoba w kraju... Mi sie czasami 2x dziennie do biedry nie chce isc Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, PanPikus said: Ewwwwww Dlaczego to sobie zrobiłeś? Little chcial, a to wyskoczylo mi jako pierwsze po wejsciu w celebrities Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 6 minutes ago, Kapi09 said: Bidet wygral wybory Tak kochana, we've been kneeeeew 6 minutes ago, baazyll said: @Little99 czesc wszystkim, tu justyna edyta bimber Omg ty masz taką buzię? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Dzisiaj już nie jesteś jak Janusz Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, baazyll said: Little chcial, a to wyskoczylo mi jako pierwsze po wejsciu w celebrities Zrób ale z kimś normalnym nie z jakiś ble-berem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: Omg ty masz taką buzię? Just now, Little99 said: Dzisiaj już nie jesteś jak Janusz Lol. Ale po wklejeniu twarzy w twarz kogoś innego, ona sie trochę łączy z mimiką twarzy tego kogoś innego xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Lol. Ale po wklejeniu twarzy w twarz kogoś innego, ona sie trochę łączy z mimiką twarzy tego kogoś innego xd No tak xd ale jednak coś z tej twojej widać Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Zrób ale z kimś normalnym nie z jakiś ble-berem Z morawieckim? wiem, ze @Messy vers ma na niego krasza, soł... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Z morawieckim? wiem, ze @Messy vers ma na niego krasza, soł... Tylko nie z pinokiem nieee xD Nie wiem jakiś Zac Efron albo Chris Hemsworth na przykład Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.