Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Na przykład Boze ona jest taka głupia X D Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Watch me. You bitch przechytrzyles mnie Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? Na tej sesji terapeutycznej plakala 24 godziny, bo illuminati kazali jej ściąć włosy i ćpać mefedron przed występami w programie ellen degeneres Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Watch me. You bitch przechytrzyles mnie Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? Tak. Zrobiła sobie w domu reality show na promocję Witness. Ogólnie zapraszała do siebie różnych gości z showbiznesu i odwalała krindżówę Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Obejrzalem try not to cringe challenge Katy Perry i musiałem wyłączyć w połowie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Obejrzalem try not to cringe challenge Katy Perry i musiałem wyłączyć w połowie A ja kocham ten odcinek z nią u ellen, bo to krindżfest. Plus wszyscy w komentarzach obstawiają, ze ona wtedy byla na jakichs ciezkich narkotykach, a ja mam wtedy takie: Boże. Ja sie tak zachowuje na trzezwo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, baazyll said: A ja kocham ten odcinek z nią u ellen, bo to krindżfest. Plus wszyscy w komentarzach obstawiają, ze ona wtedy byla na jakichs ciezkich narkotykach, a ja mam wtedy takie: Boże. Ja sie tak zachowuje na trzezwo No musiała być xd nic dziwnego. Ważne że dobrze się bawiła xd ale ellen sama w sobie to crindzowa jak chuj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Omg chciałbym z tb poprzebywać trochę na żywo ale nw czy nie wyszedłbym w połowie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, Little99 said: ale ellen sama w sobie to crindzowa jak chuj No ale cenię za rozbieranie seksiaków w programie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Omg chciałbym z tb poprzebywać trochę na żywo ale nw czy nie wyszedłbym w połowie Ze mno? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ze mno? Z tobo Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Z tobo Noo moge do cb przyjechac jak guczi bedzie w kinach, to pojdziemy razem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Just now, baazyll said: Noo moge do cb przyjechac jak guczi bedzie w kinach, to pojdziemy razem Miałam iść z psiapsi, ale jbc Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Ej porób jakieś gify ze swoją buzia jeszcze Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ej porób jakieś gify ze swoją buzia jeszcze Proszę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Pierwszy to zycie xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.