Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Watch me. 

You bitch :fatcat: przechytrzyles mnie 

Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? 

Na tej sesji terapeutycznej plakala 24 godziny, bo illuminati kazali jej ściąć włosy i ćpać mefedron przed występami w programie ellen degeneres

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
2 minutes ago, Little99 said:

Watch me. 

You bitch :fatcat: przechytrzyles mnie 

Widziałem xD jest krótki fragment. Ale w tych długich odc to co ona tam robiła?? To w jej domu? 

Tak. Zrobiła sobie w domu reality show na promocję Witness. Ogólnie zapraszała do siebie różnych gości z showbiznesu  i odwalała krindżówę

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

Obejrzalem try not to cringe challenge Katy Perry i musiałem wyłączyć w połowie 

A ja kocham ten odcinek z nią u ellen, bo to krindżfest. Plus wszyscy w komentarzach obstawiają, ze ona wtedy byla na jakichs ciezkich narkotykach, a ja mam wtedy takie: Boże. Ja sie tak zachowuje na trzezwo

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

A ja kocham ten odcinek z nią u ellen, bo to krindżfest. Plus wszyscy w komentarzach obstawiają, ze ona wtedy byla na jakichs ciezkich narkotykach, a ja mam wtedy takie: Boże. Ja sie tak zachowuje na trzezwo

No musiała być xd nic dziwnego. Ważne że dobrze się bawiła xd ale ellen sama w sobie to crindzowa jak chuj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

ale ellen sama w sobie to crindzowa jak chuj

No ale cenię za rozbieranie seksiaków w programie :mark:

Shawniqua Mendes

Omg chciałbym z tb poprzebywać trochę na żywo ale nw czy nie wyszedłbym w połowie :ladyhaha:

Ze mno?

Shawniqua Mendes

Z tobo

Noo moge do cb przyjechac jak guczi bedzie w kinach, to pojdziemy razem :bon:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Noo moge do cb przyjechac jak guczi bedzie w kinach, to pojdziemy razem :bon:

Miałam iść z psiapsi, ale jbc :laughga:

Shawniqua Mendes

Ej porób jakieś gify ze swoją buzia jeszcze 

Proszę :kiss:

reface-2020-11-07-08-17-55.gif

reface-2020-11-07-08-40-44.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...