Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
6 minutes ago, Zedd said:

#VoteKisio2025

Btw na tym ostatnim jej live na ig pierwszy raz tak mi się nudziło że postawniilem obejrzeć i ona na początku nazwała wszystkich kurwami :billie:

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

Btw na tym ostatnim jej live na ig pierwszy raz tak mi się nudziło że postawniilem obejrzeć i ona na początku nazwała wszystkich kurwami :billie:

A mnie to akurat ominelo xd 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Messy vers said:

:laughga:

Jezuu moje dzieciństwo :heart: i boten anna :heart: i jeszcze byl taki pozniejszy teledysk z jakimis tandetnymi wyscigami samochodowymi xd i tam zawsze u niego w teledyskach grala ta ladna laska, co wystepuje w ****olach :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Messy vers said:

Ej słucham cypisa i zastanawiam się czy ze mną wszystko ok

Tez lubie jbać pis

Shawniqua Mendes

Czasem naprawdę nienawidzę swojej pracy. Np teraz. Wyobrazcie sobie taką sytuację, ze szef wam mówi, ze weekend wolny i wgl, a nagle przed północą pisze maila, ze mam natychmiast iść wykonywać jakis sprośny taniec dla perwerów incelów, bo sobie mnie zamówili akurat na kamerki o północy. JPRDL. A miałam oglądać film :bradley:

reface-2020-11-06-11-46-40.gif

Shawniqua Mendes
9 hours ago, Messy vers said:

CO tu się odjaniepawla

Nwm, o co ci chodzi :laughga:

reface-2020-11-07-10-25-01.gif

Shawniqua Mendes

A to ja dziś rano w domu u Trzasia :heart: troszkę mu się przytyło na kwarantannie bat styl kjut 

reface-2020-11-07-10-46-45.gif

Karen Smith
14 minutes ago, baazyll said:

A to ja dziś rano w domu u Trzasia :heart: troszkę mu się przytyło na kwarantannie bat styl kjut 

reface-2020-11-07-10-46-45.gif

:giveup: gdyby biedna Miley widziała co tu się dzieje z jej twarzą 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

:giveup: gdyby biedna Miley widziała co tu się dzieje z jej twarzą 

Kto? Ja tu widzę tylko Edytę i rafcia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...