Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Tak dziś wyglądam

reface-2020-11-06-03-39-16.gif

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Tak się dziś czuję

reface-2020-11-06-03-46-07.gif

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

A to tbt do czasu, gdy moja agencja nie musiała jeszcze pracować w trybie zdalnym. Ach, co to byl za gangbang :bradley: 

reface-2020-11-06-03-41-04.gif

1 hour ago, baazyll said:

Tzn do siebie mówię tak dość często albo do znajomych tak pisze na mesendżerze. Do mamy raczej nie :ladyhaha: choć ostatnio nauczyłem ją wyrażenia ale krindż i często powtarza

"Cringe" to nawet ja używam :ally:

Guest Messy vers
3 hours ago, baazyll said:

Tak dziś wyglądam

reface-2020-11-06-03-39-16.gif

Tak się dziś czuję

reface-2020-11-06-03-46-07.gif

A to tbt do czasu, gdy moja agencja nie musiała jeszcze pracować w trybie zdalnym. Ach, co to byl za gangbang :bradley: 

reface-2020-11-06-03-41-04.gif

Rozjebalas wszystko xd

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Rozjebalas wszystko xd

Tak, wiem Mela, ze jestem ślicznotką :oops:

Guest Messy vers
4 hours ago, Kapi09 said:

Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? :bear:
"Omg ejwa maks luks soł guud"
"O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka"
"Ernest to picza and bitch attention"
:selena:

859640610_tumblr_ph2smckh7S1svi3flo1_400

Karen Smith

Czemu oni udają że się ruchają na ostatnim gifie?

To taka ludzka stonoga 

Shawniqua Mendes

Czemu oni udają że się ruchają na ostatnim gifie?

No bo mialam tego dnia w pracy siatkę elektryczną założoną na puni, ale gnojki stwierdzily, ze i tak mnie wezmą w ubraniu :bradley:

tumblr_mbjspxPOFg1r3ifxzo1_500.gif

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

To taka ludzka stonoga 

O jezuu kocham ten film. Jak kogoś poznam gdzies na grindrze, to obejrzę z nim to na pierwszej randce 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Chce zrobić jakieś fajne przeróbki. Jak dziala reface app i czy za darmo? 

Jest za darmo i wersja premium. W darmowej mozesz wklejac twarze w gify, ktore są tam dostępne (swoje gify mozesz dodac tylko w premium). W darmowej mozesz chyba wkleic 10 razy, a potem musisz odczekac jakies pol godz, jak chcesz zrobic to znowu (Chociaz ja na poczatku czekalem jakies 3 godz z tego co pamietam). Polecam. Choć moja twarz rzadko dobrze wyglada wklejona w gifa albo filmik i zazwyczaj wklejam twarze znajomych i potem im wysylam. Choć dziś wkleilem siebie w jakiegos tanczącego shirtless kolesia i bff mowila, ze loove. 

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Choć dziś wkleilem siebie w jakiegos tanczącego shirtless kolesia i bff mowila, ze loove. 

Pokazesz? Proszę 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...