Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

ale sama mówiłaś że są bejsik

No są, ale są super i melodyjne i wgl

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
14 minutes ago, baazyll said:

Nie jest. Ma płaski bit i w refrenie gaga brzmi jak taka zapomniana piosenkarka Velvet , o której nikt juz nie pamieta poza mną

*shut up reaction*

7 minutes ago, baazyll said:

A myslicie, ze co gaga zaspuewa na ema? Bo chyba Wolałabym być sztosem, ale przynajmniej jestem oposem śpiewać juz nie ma sensu, co nie? :laughga:

No na pewno jedno z tych trzech: 911, stupid love, rom I do tego jakiś nowy singiel jeśli wyda, a jeśli już nie wyda to piosenka do której będzie teledysk. Pewnie Babylon albo Alice. 

Guest Messy vers
Just now, Little99 said:

*shut up reaction*

No na pewno jedno z tych trzech: 911, stupid love, rom I do tego jakiś nowy singiel jeśli wyda, a jeśli już nie wyda to piosenka do której będzie teledysk. Pewnie Babylon albo Alice. 

agreeing witb both:jase:

Karen Smith

Ale jedno jest pewne, niebawem nowy teledysk ale ciężko ustalić do której piosenki. Wg Babylonhooker Babylon, I to ma sens patrząc na to co publikował i że ostatnio jakiś producent czy ktoś wspomniał o tej piosence w wywiadzie. W sumie może być też Sine from above, co mam nadzieję że się nie stanie bo jest tam Elton John a ja nie cierpię dziada. No i chce zeby to była piosenka którą śpiewa tylko Gaga. Replay też bym chciał bardzo. 

Karen Smith

Jprdl kocham to że w zasadzie tvp liże dupę trumpowi a napieprza na bidena xD to jest jakieś piekło i jakieś wywiady z Polakami co żyją w USA i mają prawo wyborcze że trump to taki super jak Duda ze te same wartości i wg 

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Ale jedno jest pewne, niebawem nowy teledysk ale ciężko ustalić do której piosenki. Wg Babylonhooker Babylon,

najbardziej prawdopodobne

2 minutes ago, Little99 said:

W sumie może być też Sine from above, co mam nadzieję że się nie stanie bo jest tam Elton John a ja nie cierpię dziada.

:heart::heart: jeśli tak, to może coś w stylu reklamy

3 minutes ago, Little99 said:

Replay też bym chciał bardzo. 

Kocham Replay całym serduszkiem, ale wydaje mi sie, ze jak zrobili 911 to już niezbyt. Może że non-single.

Ogólnie wydaje mi się że to może/mogą być:

Babylon (ploty, babylon hooker, niby nagrany klip, promo na insta),

Free woman (ploty, niby nagrany klip - ta modelka na insta, fav gagi...)

Bardzo chciałbym, ale pewnie nie dostaną mv:

Alice, Replay

Shawniqua Mendes
9 minutes ago, Little99 said:

nie cierpię dziada.

Honej, to juz rasizm :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

ta modelka na insta

Jaka modelka

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Honej, to juz rasizm :messga:

dyskryminacja ze wzgledu na wiek. 

ale w sumie to ja też nie cierpię dziada XD

PanPikus
5 hours ago, baazyll said:

Ale serio. Moja bff jest na medycynie i mowila mi kiedys, ze jak jej znajomi mieli praktyki w szpitalu w Kielcach (Piasek jest z Kielc), to ciągle przyjeżdżał tam na szycie odbytu :billie:

Sounds like a total bullszit :interestinga: not gonna lie :yennefer:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

PanPikus
5 minutes ago, Messy vers said:

859640610_tumblr_ph2smckh7S1svi3flo1_400

(musiałem)

A miałeś już nie, bo nadużywasz :huntyga:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...