Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nieee tylko nietooo cały dzień piłam tylko po to Moze mucha grycan jest chętna na kąpiel w xanaxowym deszczu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: Moze mucha grycan jest chętna na kąpiel w xanaxowym deszczu Mozg rozjebany Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 1 minute ago, Little99 said: Chyba to efekt tego xanaxu ktory jest must have każdego studenta XD To moi znajomi studenci nie sa prawdziwymi studentami, jak nie brali xanaxu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Ok ostatecznie idę. A ty umyj grycankę xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, baazyll said: To moi znajomi studenci nie sa prawdziwymi studentami, jak nie brali xanaxu? Daj im czas Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Aaaaa aaaaa projekt lady Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Nie możesz wracaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Moja psiapsi ma zajęcia z babka co wygląda jak Tatiana mindewicz puchacz dosłownie Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Shut up krasz mi napisał że jestem cool jak lady gaga Link to post Share on other sites More sharing options...
Pharamon 6,839 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 ten thread tutaj to cringe ngl Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 12 minutes ago, Little99 said: Shut up krasz mi napisał że jestem cool jak lady gaga O nie. Zdradzasz mnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 46 minutes ago, baazyll said: Ide sie ukapac chyba @Messy versTo yaas dlatego, ze sie cieszysz, ze wychodzę ? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 To ja gdy za kazdym razem postanawiam sprawdzic co tu się dzieje... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 6 minutes ago, Kapi09 said: To ja gdy za kazdym razem postanawiam sprawdzic co tu dzieje... Oki Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: Oki Co za opanowanie. Ja już mam pół balijki zalane łzami Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.