Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Nie tego nie puściliby w tv OMG czyli byl fisting. Wstydzilabys sie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: OMG czyli byl fisting. Wstydzilabys sie You bitch co to za slutshaming ma być Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ej a wgl to znacie marzię gaggioli? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ej a wgl to znacie marzię gaggioli? A Belle ćwir? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Ej a wgl to znacie marzię gaggioli? Tak! I wg wiesz co, kiedyś na yt jej skomentowałem dla beki "Lady Gaga who?" xD I dała mi serduszko i odpisała że dziękuje Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Messy vers said: A Belle ćwir? Zaraz obczaje xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja slucham jej nieironicznie totalnie xdd sziz maj 3 biggest idol after gaga end madana Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Tak! I wg wiesz co, kiedyś na yt jej skomentowałem dla beki "Lady Gaga who?" xD I dała mi serduszko i odpisała że dziękuje WIDZIALEM TEN KOMENTARZ XDD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja slucham jej nieironicznie totalnie xdd sziz maj 3 biggest idol after gaga end madana No ja też xd jest urocza i jej polski jest całkiem ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: WIDZIALEM TEN KOMENTARZ XDD Oh bitch Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: No ja też xd jest urocza i jej polski jest całkiem ok Noo ona brzmi jak szer a wyglada jak gaga po wylewie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jezuu kurwa zaraz zejde ze smiechu. Obejrzenie w ciagu 5 minut fragmentów piosenki marzii, belli ćwir i chinki czikulinki powoduje złośliwego raka mózgu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jezuu kurwa zaraz zejde ze smiechu. Obejrzenie w ciagu 5 minut fragmentów piosenki marzii, belli ćwir i chinki czikulinki powoduje złośliwego raka mózgu Bella ćwir to dla mnie too much. Za stary jestem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 @baazyll spędzasz w tym roku jakoś Halloween? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Wgl to dodalem nowy komentarz. Prosze. Podbijajcie mi repjutejszyn pojnts Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.