Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 To kiedy to ama? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ej ale w sumie juz sobie wyobrazam, jak za 20 lat spotykam jakiegos nowego fana Gagi, ktory ma 15 lat i prosi o jakies fun facty. Juz widze, jak ma majndfak i pyta, jak do tego doszlo, ze cleo spiewala akurat feszyn bez wykrzyknika Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 W sumie to jestem ciekawy, czy byla taka sytuacja z jakąś niszową piosenką madany w polskiej tv np powiedzmy 20 lat temu. I'm curious Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 12 minutes ago, Little99 said: No hej To prawda. Ale póki mamy ten wątek nie jest tak źle. Z vogule poland ofc (skrót myślowy) Tutejsi admini sa mega kochani i vogule Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: To kiedy to ama? Not today. Miałem moment kulminacyjny ale już jest ok. Ale bądź pewny że kiedyś do tego dojdzie, może nawet w przyszłym tyg 3 minutes ago, baazyll said: Ej ale w sumie juz sobie wyobrazam, jak za 20 lat spotykam jakiegos nowego fana Gagi, ktory ma 15 lat i prosi o jakies fun facty. Juz widze, jak ma majndfak i pyta, jak do tego doszlo, ze cleo spiewala akurat feszyn bez wykrzyknika Weeez nie chce być taki stary możesz uczyć mnie. Jak znasz jakieś fakty o Gadze które nie są jakies super popularne to dawaj. Pewnie większość wiem ale mogę o niej gadać bez końca. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Not today. Miałem moment kulminacyjny ale już jest ok. Ale bądź pewny że kiedyś do tego dojdzie, może nawet w przyszłym tyg Weeez nie chce być taki stary możesz uczyć mnie. Jak znasz jakieś fakty o Gadze które nie są jakies super popularne to dawaj. Pewnie większość wiem ale mogę o niej gadać bez końca. No nwm ja ostatnio odkrylem na nowo eeeeeeeeeeeee ficzyring marina abramovic. Kojarzysz? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, baazyll said: No nwm ja ostatnio odkrylem na nowo eeeeeeeeeeeee ficzyring marina abramovic. Kojarzysz? Omg w końcu ktoś kto to ogarnia! Ja tylko to nazwisko kojarze z jakimś dziwnym zdj z gagą i niby martwą łaską we krwi xd ale nie wiem nic, opowiadaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Omg w końcu ktoś kto to ogarnia! Ja tylko to nazwisko kojarze z jakimś dziwnym zdj z gagą i niby martwą łaską we krwi xd ale nie wiem nic, opowiadaj Ej ale ja tez nie jestem ekspertem od takich rare rzeczy zwiazanych z gagą. Ja jestem fanem od ARTPOPa. To, co wczesniej to nadal dla mnie troche tajemnica Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Co to AMA? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Najlepsze eee z pierwszej minuty. To jest prawie jak jakiś nigdy niewydany film Lyncha Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Co to AMA? Ask me anything. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ask me anything. You better prepare some good questions Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Najlepsze eee z pierwszej minuty. To jest prawie jak jakiś nigdy niewydany film Lyncha Zaginiony odcinek twin peaks Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 26 minutes ago, baazyll said: Ej ale w sumie juz sobie wyobrazam, jak za 20 lat spotykam jakiegos nowego fana Gagi, ktory ma 15 lat i prosi o jakies fun facty. Juz widze, jak ma majndfak i pyta, jak do tego doszlo, ze cleo spiewala akurat feszyn bez wykrzyknika Already Ikonique Tak wgl kiedyś, nie wiem mniej wiecej w 2017 albo coś w tv leciał jakiś pokaz mody z osobami niepełnosprawnymi i puszczali tam MANiCURE 3 minutes ago, baazyll said: Najlepsze eee z pierwszej minuty. To jest prawie jak jakiś nigdy niewydany film Lyncha Dobrze, że to przynajmniej jest forum z fanami Gagi. Obcym ludziom nie pokazuje się TEGO filmiku. Tak samo ze Swine na SXSW. Plssss Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Ask me anything. Anything?😝 Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.