Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Myślicie że jakie jeszcze będziemy mieć teledyski od pani Gagi? Ja tak bardzo czekam na Alice jeśli do tego dojdzie to będę najszczęśliwszy na świecie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ja strasznie chcialbym, żeby okazało się prawdą to, ze gaga ma juz nakrecone teledyski do free woman i babylonu. Ja wiem, ze wiele osob nie znosi FW, ale teraz i tak kazdy kolejny singiel z Chromaticii flopnie (sorry but its true). Ostatnio tez zaczalem myslec, ze dobrą opcją byloby Sour Candy, ale z drugiej strony troche juz za pozno, bo wlasnie wyszla plyta Blackpink, a SC zdazylo sie juz pewnie wielu osobom osluchac. Gdyby wydala SC na początku zamiast SL, to bylby to pewnie mega sukces, ale w sumie ta piosenka serio to bardziej blackpink feat. Gaga, a nie odwrotnie, wiec w sumie nw. Plus nie chcialbym tez, zeby potem mowiono, ze gaga teraz moze miec hit na listach tylko, gdy robi collab z kims bardziej na czasie. Wiec nwm, ile planują jeszcze wypuscic teledysków, ale jak nie wydadzą na teledysk zamykający erę Babylonu, to nie ukrywam, ze bedzie mi smutno Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja strasznie chcialbym, żeby okazało się prawdą to, ze gaga ma juz nakrecone teledyski do free woman i babylonu. Ja wiem, ze wiele osob nie znosi FW, ale teraz i tak kazdy kolejny singiel z Chromaticii flopnie (sorry but its true). Ostatnio tez zaczalem myslec, ze dobrą opcją byloby Sour Candy, ale z drugiej strony troche juz za pozno, bo wlasnie wyszla plyta Blackpink, a SC zdazylo sie juz pewnie wielu osobom osluchac. Gdyby wydala SC na początku zamiast SL, to bylby to pewnie mega sukces, ale w sumie ta piosenka serio to bardziej blackpink feat. Gaga, a nie odwrotnie, wiec w sumie nw. Plus nie chcialbym tez, zeby potem mowiono, ze gaga teraz moze miec hit na listach tylko, gdy robi collab z kims bardziej na czasie. Wiec nwm, ile planują jeszcze wypuscic teledysków, ale jak nie wydadzą na teledysk zamykający erę Babylonu, to nie ukrywam, ze bedzie mi smutno Wydaje mi się że Alice z dobrym promo i teledyskiem mogłoby dobrze sobie poradzić. Ewentualnie Enigma... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, Kapi09 said: Wydaje mi się że Alice z dobrym promo i teledyskiem mogłoby dobrze sobie poradzić. Ewentualnie Enigma... Myślę, ze niestety teraz juz nic nie przebije pod wzgledem popularnosci ROM. Alice to powinien byc pierwszy singiel wg mnie. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 A ja dalej w 2011 i wydaje mi się ze 5 singli to spoko plan 😅 Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 Omg ten temat jest bardziej aktywny od Chart Discussion Polacy maja moc xd ja właśnie najebany wróciłem do domu xd takze pozdrawiam Was serdecznie ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Szczerze to nie obchodzi mnie czy single flopną czy nie, po prostu chcę więcej visuals. No i co to jest chromatica tv?? Mam nadzieję że się dowiemy bo to ma duży potencjał. Tak jak mówił Bobby Gaga miała dużo planów więc mam nadzieję, że ich nie anulowali, tylko je przenieśli i sukcesywnie będą je realizować. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Rifek said: Omg ten temat jest bardziej aktywny od Chart Discussion Polacy maja moc xd ja właśnie najebany wróciłem do domu xd takze pozdrawiam Was serdecznie Dziękujemy kurde, też bym się najebał. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: A ja dalej w 2011 i wydaje mi się ze 5 singli to spoko plan 😅 No mi w sumie nie chodzi nawet o single, ale zeby bylo 5 teledyskow. Tylko bardziej w stylu 911 niz Stupid Larva Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Szczerze to nie obchodzi mnie czy single flopną czy nie, po prostu chcę więcej visuals. No i co to jest chromatica tv?? Mam nadzieję że się dowiemy bo to ma duży potencjał. Tak jak mówił Bobby Gaga miała dużo planów więc mam nadzieję, że ich nie anulowali, tylko je przenieśli i sukcesywnie będą je realizować. A ChromaticaTV to nie jest ta prognoza pogody gagi i ariany, którą nagrywały, gdy ktoś szczał na nie deszczem? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 4 minutes ago, baazyll said: A ChromaticaTV to nie jest ta prognoza pogody gagi i ariany, którą nagrywały, gdy ktoś szczał na nie deszczem? Tak, też, ale to miało być coś większego. No bo nawet na występie vma było chromatica tv w tym telewizorku i jak nagrywała te filmiki z domu w na basenie albo w tych różowych czułkach owada to też na końcu było chromatica tv. Myślę że to miała być taka jakby cała platforma gdzie byłyby zamieszczane wszystkie materiały z tej ery i może alternatywne wersje piosenek. Módlmy się żeby to cały czas było w planach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Tak, też, ale to miało być coś większego. No bo nawet na występie vma było chromatica tv w tym telewizorku i jak nagrywała te filmiki z domu w na basenie albo w tych różowych czułkach owada to też na końcu było chromatica tv. Myślę że to miała być taka jakby cała platforma gdzie byłyby zamieszczane wszystkie materiały z tej ery i może alternatywne wersje piosenek. Módlmy się żeby to cały czas było w planach Hm to ja nawet nie wiedzialem. Ale szczerze to mysle, ze jesli od tak dlugiego czasu nie postanowili tego kontynuowac, to obawiam sie, ze to juz koniec Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ej a wgl gaga i majkel sa jeszcze razem or.. ? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ej a wgl gaga i majkel sa jeszcze razem or.. ? Niewiadomo, mam nadzieję, że jest po prostu szczęśliwa. Z nim czy bez niego. Ale btw Michael jest takim hottie daddy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, Little99 said: Niewiadomo, mam nadzieję, że jest po prostu szczęśliwa. Z nim czy bez niego. Ale btw Michael jest takim hottie daddy No niby jest hot, ale cos mi w nim nie pasuje. Jest pomiędzy hot i ugly imo. Ale wolalbym, zeby gagita miala dzieci z bradleyem. Ona serio najbardziej pasuje do niego. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.