Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
3 minutes ago, Little99 said:

Tak, teledysk do Medelin to raj dla fetyszystow stóp :huntyga:

Content dla pojebow?

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Content dla pojebow?

No. Ten teledysk i piosenka tak. Plus Bitch Im Madonna. Ale to chyba jedyne piosenki Madany, ktorych szczerze nie znosze. Chociaz nie slyszalem w calosci jej ostatniej plyty :huntyga:

A nie. Jeszcze Gimme All Your Luvin jest okropne :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
8 minutes ago, Messy vers said:

Content dla pojebow?

Ja ogólnie w ogóle nie jestem fanem Madonny, jedyną piosenkę jej jaką kocham to like a prayer. A tych nowych typu Medelin właśnie nie znoszę tak jak bitch I'm Madonna. 

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja ogólnie w ogóle nie jestem fanem Madonny, jedyną piosenkę jej jaką kocham to like a prayer. A tych nowych typu Medelin właśnie nie znoszę tak jak bitch I'm Madonna. 

HOW DARE YOU. Jeszcze napisz, że nie lubisz Frozen. :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Ej a tak z innej beczki. Lubicie grimes?

Ja uwielbiam Visions. Art Angels lubię, ale nie kocham. Pierwsze dwie płyty jak dla mnie zbyt hermetyczne, ale pamietam, ze jak ktos mnie pytal w gimbazie o ulubioną piosenkę, to wtedy podawalem Sardaukar Levenbrech, żeby wydać się bardziej edżi :huntyga: a potem stwierdzali, ze wgl jak mozna tego sluchac xdd

Karen Smith
1 minute ago, Messy vers said:

Ej a tak z innej beczki. Lubicie grimes?

Szczerze to nie znam jej muzyki, nie dlatego, że jestem jakimś ignorantem ale odkąd wyszła Chromatica nie mam już jakiegoś zapału żeby słuchać innych artystów, oprócz Miley. Także nie mam zdania. 

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

HOW DARE YOU. Jeszcze napisz, że nie lubisz Frozen. :messga:

Przepraszam :fatcat: kocham Frozen! Zapomniałem o tym arcydziele. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Szczerze to nie znam jej muzyki, nie dlatego, że jestem jakimś ignorantem ale odkąd wyszła Chromatica nie mam już jakiegoś zapału żeby słuchać innych artystów, oprócz Miley. Także nie mam zdania. 

Jezuu sari, ale no muszę cię doedukować. Plus nie wierzę, ze mozna nie znac frozen albo hung up :messga:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Przepraszam :fatcat: kocham Frozen! Zapomniałem o tym arcydziele. 

Uff

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Jezuu sari, ale no muszę cię doedukować. Plus nie wierzę, ze mozna nie znac frozen albo hung up :messga:

Ej hung up tez kocham, po prostu napisałem na szybko ale jak się zastanowić to jest kilka jej piosenek które lubię. Ale edukuj mnie, ja bardzo chętnie skorzystam :huntyga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ej hung up tez kocham, po prostu napisałem na szybko ale jak się zastanowić to jest kilka jej piosenek które lubię. Ale edukuj mnie, ja bardzo chętnie skorzystam :huntyga:

Ok. To jeszcze 2 moje fejwryt od madany z wczesnego dziecinstwa. Pamietam, jak ciagle lecialy w radiu jak mialem 6 lat :messga:

Guest Messy vers
9 minutes ago, baazyll said:

pamietam, ze jak ktos mnie pytal w gimbazie o ulubioną piosenkę,

Ktos u ciebie sluchal grimes? :ladyhaha:

Przecież to taki off mainstream

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...