Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Hm w sumie moze sie powstrzymam. Juz widzialem go shirtless na insta Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Dawajcie jakies fajne memy z stefa na yt Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, baazyll said: Hm w sumie moze sie powstrzymam. Juz widzialem go shirtless na insta Trochę stary jest xD nie warto Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, Little99 said: Trochę stary jest xD nie warto Ma wiecej niz 40? Wlasnie ja mam teraz fazę na dadich tego typu. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Dawajcie jakies fajne memy z stefa na yt Np? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ma wiecej niz 40? Wlasnie ja mam teraz fazę na dadich tego typu. Ah no ok, znasz jakiś fajnych? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ah no ok, znasz jakiś fajnych? No obserwuję trochę na Insta, ale teraz nie mam zamiaru ich szukac, bo mam 4500 obserwowanych na insta, bo hakerzy stwierdzili, ze tak bedzie fajnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ale z mlodszych dadich mam krasza na Alvaro Solera. Ale moi znajomi tego nie czają wiec im alone w moim zachwycie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Jestem naprawdę w szoku ze nie zamknęli nam tego wątku. Chciałbym zobaczyć miny wszystkich non polish members odwiedzających przypadkiem ten wątek Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 W sumie nw. Gdyby to byl np francuski thread, to pewnie bylbym ciekawy o czym piszą, ale raczej nie na tyle, zeby tlumaczyc komentarze w translatorze. Mysle, ze z nami mają podobnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 To jest tak dobre Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 hours ago, baazyll said: Wgl to weird ze 50latek ma na imię Damian. Ja znam tylko 50letnich Januszy, Józków albo Wieśków Nie lubię tego imienia I wgl w ciągu 2 dni ten thread zszedł na bardzo złą drogę get a room czy coś Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 hours ago, PanPikus said: Nie lubię tego imienia I wgl w ciągu 2 dni ten thread zszedł na bardzo złą drogę get a room czy coś Jesteśmy zbyt zbereźni? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 6 hours ago, baazyll said: Jesteśmy zbyt zbereźni? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.