Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Noo. I takie na sile

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Wgl to weird ze 50latek ma na imię Damian. Ja znam tylko 50letnich Januszy, Józków albo Wieśków :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Wgl to weird ze 50latek ma na imię Damian. Ja znam tylko 50letnich Januszy, Józków albo Wieśków :ladyhaha:

XDDDDDDD racja

Shawniqua Mendes

Ta młodsza siostra Tokarczuk jest tak overdramatic jak ja :ladyhaha:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ta młodsza siostra Tokarczuk jest tak overdramatic jak ja :ladyhaha:

Bitch, same here :lolly:

Shawniqua Mendes

A ten wlasciciel przypomina mi homo habilisa

habilis_illustration_kc_head_s.jpg?itok=

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A ten wlasciciel przypomina mi homo habilisa

habilis_illustration_kc_head_s.jpg?itok=

Masz bardzo trafne spostrzerzenia xD szok

Shawniqua Mendes

Jezuu chce pizze. Ale nie z takimi wielkimi kawalkami kielbasy :messga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Taki trochę daddy z niego 

What? Noooł. Hes creepy.

Karen Smith
Just now, baazyll said:

What? Noooł. Hes creepy.

W sensie gdyby nie te zęby to może może xd 

Shawniqua Mendes

Nie noo ja jestem desperate, ale jakby przyszedl do mnie w nocy to raczej pokazalbym mu drzwi niż wpuscil pod koldre :ladyhaha:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Nie noo ja jestem desperate, ale jakby przyszedl do mnie w nocy to raczej pokazalbym mu drzwi niż wpuscil pod koldre :ladyhaha:

Ja tylko napisałem że trochę jest jak daddy ale absolutnie nie chciałbym go u siebie pod kołdrą :messga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ja tylko napisałem że trochę jest jak daddy ale absolutnie nie chciałbym go u siebie pod kołdrą :messga:

Mi się ostatnio snilo, że Trzaskowskiego wpuscilem pod koldre. Tylko, ze ten sen byl tak turbo realny, ze rano po przebudzeniu bylem serio w szoku, ze go nie ma :bradley: do tej pory jestem traumatized

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Mi się ostatnio snilo, że Trzaskowskiego wpuscilem pod koldre. Tylko, ze ten sen byl tak turbo realny, ze rano po przebudzeniu bylem serio w szoku, ze go nie ma :bradley: do tej pory jestem traumatized

Guuurl przed wyborami miałem taki bardzo zboczony sen z Trzaskowskim bo naoglądałem się tych filmików z nim co wszystkie napalone twinki robiły xD pewnie kojarzysz, pełno było tego na fb. Więc I feel you :ally:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...