Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

To już będziesz trzecią osobą, bo jeszcze moja bff :ally: Kierunek to Francja albo Włochy :vegas: 

Kurde. Ja wolę do Nowej Zelandii. Albo na tę wyspę na której nikt nie mieszka, ale stoi tam niezamieszkany dom. Choc tam pewnie nie ma wi-fi :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
4 minutes ago, baazyll said:

Kurde. Ja wolę do Nowej Zelandii. Albo na tę wyspę na której nikt nie mieszka, ale stoi tam niezamieszkany dom. Choc tam pewnie nie ma wi-fi :messga:

think andrea pirlo GIF by NYCFC

Rifek

Ja już, powiem szczerze, przywykłem do tych bezmózgich wypowiedzi, które są przesycone jakimiś głupimi uprzedzeniami i nastawiają innych na dyskryminacje osób LGBT. Nie zaprzątam sobie jakoś tym głowy, ale tak jak już @PanPikus napisał wyżej najbardziej jest mi szkoda tych młodych ludzi, którzy jeszcze nie wiedza jak sami sobie radzić z tym tematem, a musza słuchać takich tekstów w publicznych mediach. Nie dziwie się, ze ciagle rośnie  ilość samobójstw czy stanów depresyjnych. Rozumiem, ze ktoś się może nie zgadzać z tymi poglądami, ale wciąż mówi się tu o ludziach, którzy mają uczucia, a nie o rzeczach. A oni robią z całego środowiska LGBT jakichś zboczonych dziwaków itp. Podejrzewam, że w imię zasady „pod latarnia najciemniej”, połowa tych osób, które są najmądrzejsze przed mikrofonem, sama ma problemy ze swoją seksualnością, ale się do tego nigdy nie przyznają. 

musimy się po prostu trzymać razem i wspierać. Niestety nie mamy na to zbyt dużego wpływu od strony politycznej, ale możemy pokazywać innym ludziom, ze jesteśmy normalni ;) 

❗️ IG: thebumblebee__ ❗️

Shawniqua Mendes

Ooo albo juz wiem. Pojadę do bryty na ciemną stronę Księżyca. I podobno niedługo mają ją oświetlić w jakiś sposób więc nie będziemy ciągle w ciemnościach siedzieć :laughga:

DFMUNhbXsAABpTg.jpg

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Btw ogląda ktoś kuchenne rewolucje? Z zapowiedzi wynika że będzie niezły burdel dzisiaj jakieś materace na kuchni i wg xD 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Btw ogląda ktoś kuchenne rewolucje? Z zapowiedzi wynika że będzie niezły burdel dzisiaj jakieś materace na kuchni i wg xD 

JA JA. Ta starsza czarna wygląda jak Tokarczuk :laughga:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

JA JA. Ta starsza czarna wygląda jak Tokarczuk :laughga:

O boże tak!! Ty to masz oko

Karen Smith

Nie zapomnę jednego odcinka w którym Madzia stwierdziła że jest za gorąco więc zamiast otworzyć okno zdjęła że ściany siekierę strażacką i wybiła nią okno :ladyhaha:

Shawniqua Mendes

Noo ja odcinka nie pamietam, ale scenę tak :laughga: to chyba jedna z tych bardziej ajkanik

Ja największą bekę mialem jak wywalila sie na wejsciu kiedys xdd

Karen Smith
8 minutes ago, baazyll said:

Noo ja odcinka nie pamietam, ale scenę tak :laughga: to chyba jedna z tych bardziej ajkanik

Ja największą bekę mialem jak wywalila sie na wejsciu kiedys xdd

Taaak! Na zawsze w mojej pamięci :heart:

magda gessler oitnbmagda GIF by NETFLIX

Shawniqua Mendes

Fuu żurek z ziemniakiem

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Fuu żurek z ziemniakiem

Kto tak je w ogóle jak żurek to tylko z białą kiełbasą :ladyhaha:

Shawniqua Mendes

Fuujka. Ja jem z jajkiem only

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...