Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Nie ogladam juz tego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Jprdl w dupach im się poprzewracało Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Wyrzucić Dominika, zostawić Grację, **** logic Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 JPRDL. MARIUSZ ZAMIEN SIE Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Za tydzien nie ogladam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Za tydzien nie ogladam Jasne Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jasne Serio. Chyba ze przywroca dominika Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Serio. Chyba ze przywroca dominika A co z naszym wątkiem o top model Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, Little99 said: A co z naszym wątkiem o top model Ok ok zartowalem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Mam propozycje, niech Julia Wieniawa odpadnie i wszyscy beda zadowoleni Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: Mam propozycje, niech Julia Wieniawa odpadnie i wszyscy beda zadowoleni Czy tylko mi ona przypomina kaczkę? Całkiem ładną, ale no kaczkę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, baazyll said: Czy tylko mi ona przypomina kaczkę? Całkiem ładną, ale no kaczkę I jaka z niej specjalistka że się wypowiada kto jest a kto nie jest dobrym modelem xd tak samo jak rok temu wzięli Roksanę węgiel xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Czy tylko mi ona przypomina kaczkę? Całkiem ładną, ale no kaczkę Julia Kaczyniak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: I jaka z niej specjalistka że się wypowiada kto jest a kto nie jest dobrym modelem xd tak samo jak rok temu wzięli Roksanę węgiel xD W 2 edycji guest jurorem na panelu byla Madzia Gessler so... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: Julia Kaczyniak Byle nie Kaczyńska Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.