PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, baazyll said: Hm jeszcze przed tobą dużo edukacji w tym zakresie No jakaś totalna świeżynka nam się trafiła Ahhh ta współczesna młodzież... To jest nie do opowiedzenia Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: No jakaś totalna świeżynka nam się trafiła Ahhh ta współczesna młodzież... To jest nie do opowiedzenia Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 @Little99 to jak juz edukujemy, to masz tutaj jedno z najwybitniejszych osiągnięć w historii światowej muzyki. Ķażdy real little monster to zna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, baazyll said: @Little99 to jak juz edukujemy, to masz tutaj jedno z najwybitniejszych osiągnięć w historii światowej muzyki. Ķażdy real little monster to zna Lina Morgana? W sumie podoba mi się haha Jeśli znasz jakieś inne klasyki to dawaj chętnie się doedukuję Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Niestety ale 911 ma niezbyt duże szanse na stanie się radiowym hitem w PL. A szkoda... A co do Fashion! To jestem ciekawy jak wyjdzie bo w zwiastunie brzmi ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Lina Morgana? W sumie podoba mi się haha Jeśli znasz jakieś inne klasyki to dawaj chętnie się doedukuję Pytajnik na końcu? Nie wiesz kto to Lina? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Pytajnik na końcu? Nie wiesz kto to Lina? W sensie wiem i mnie to rozbawiło. Każdy wie, że to dziewczyna której Gaga ukradła image i potem ją zabiła Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 11 minutes ago, baazyll said: @Little99 to jak juz edukujemy, to masz tutaj jedno z najwybitniejszych osiągnięć w historii światowej muzyki. Ķażdy real little monster to zna Boże kiedy ja to słyszałem xDDD I to wokalne cameo Britney Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Lina Morgana? W sumie podoba mi się haha Jeśli znasz jakieś inne klasyki to dawaj chętnie się doedukuję Darla! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Darla! Co Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 5 minutes ago, Little99 said: W sensie wiem i mnie to rozbawiło. Każdy wie, że to dziewczyna której Gaga ukradła image i potem ją zabiła Spoiler https://player.vimeo.com/video/251558026 Tej wersji nie mogłem znaleźć na Youtube więc masz na vimeo. Out Of Control w wersji z Nicki i Iggy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 minute ago, Little99 said: Co rain rain go away i just wanna feel the raaain oooooon meee czyli fake ROM takie ma ma pa pa perfect ilussion ery Chromatica Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 a od początku: <edit> Darla to psychofanka. GaGa miała kiedyś z nią jakąś interakcję (chyba). Darla intesywnie się tutaj udzielała, twierdząc, że ma dostęp do np. Chromatica grubo przed premierą. Wpadła na chory pomysł: zaprosiła laskę, o podobnym głosie do Ari, do nagrania fejkowego demo ROM. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Hide contents https://player.vimeo.com/video/251558026 Tej wersji nie mogłem znaleźć na Youtube więc masz na vimeo. Out Of Control w wersji z Nicki i Iggy Eeej zajebiste to jest Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Eeej zajebiste to jest No przecież wiem, shitu bym Ci nie pokazywał Masz Reloaded jeszcze i na dzisiaj koniec tego dobrego Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.