PanPikus 9,879 Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 3 minutes ago, Rifek said: Na 4FUN.TV teledysk tez poszedł w górę +8 miejsc na 11 piekne czay nastały Praktycznie codziennie słyszę ROM w radiu. Kto by pomyślał Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 4 hours ago, PanPikus said: Praktycznie codziennie słyszę ROM w radiu. Kto by pomyślał Ale do Avy jeszcze jej daleko xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 ROM jest na #2 miejscu w RMF fm (Pop lista) GŁOSOWAĆ! CO SIĘ DZIEJE @PanPikus @Emigrante @Rifek @Gangie BTW na #1 jest Ava Link to post Share on other sites More sharing options...
Rio 5,088 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Wish I could understand, but I see a #2 👀 Someone translate, cba for Google Translate Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 7 minutes ago, Rio said: Wish I could understand, but I see a #2 👀 Someone translate, cba for Google Translate Finally Gaga is #2 in one of the most popular radio in Poland. Her last (1#) pop hit was Applause So we have to celebrate that At this moment Ava is #1 with K&Q Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 1 hour ago, Kapi09 said: Finally Gaga is #2 in one of the most popular radio in Poland. Her last (1#) pop hit was Applause So we have to celebrate that At this moment Ava is #1 with K&Q Actually it’s the most popular ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 18 hours ago, Kapi09 said: Ale do Avy jeszcze jej daleko xD Ejwa kłiin, wiadomix. Who's Laughing Now nadciąga. Jeszcze nie słyszałem, ale już wiem, że będzie wielkim radiowym hitem w Polsce Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 4 hours ago, Kapi09 said: ROM jest na #2 miejscu w RMF fm (Pop lista) GŁOSOWAĆ! CO SIĘ DZIEJE @PanPikus @Emigrante @Rifek @Gangie BTW na #1 jest Ava 9 minutes ago, PanPikus said: Ejwa kłiin, wiadomix. Who's Laughing Now nadciąga. Jeszcze nie słyszałem, ale już wiem, że będzie wielkim radiowym hitem w Polsce Dziś ROM na #4 ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Jedynka Polskie Radio: 21.06.2020, 21:48 Lady Gaga - Babylon ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 2 hours ago, PanPikus said: Ejwa kłiin, wiadomix. Who's Laughing Now nadciąga. Jeszcze nie słyszałem, ale już wiem, że będzie wielkim radiowym hitem w Polsce Jedyny singiel który nie królował na #1 to Freaking Me Out. A tak wszystkie spędzały wiele tygodni w notowaniach. Jak ktoś ogarnie jej troszkę ambitniejsze i ciekawsze piosenki to może z niej coś ciekawego powstać w przyszłości. Ja tam ją lubię, a z pewnością wolę słuchać ja niż pseudo raperów którzy niestety wchodzą już do radia od jakiegoś czasu Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 2 hours ago, Rifek said: Jedynka Polskie Radio: 21.06.2020, 21:48 Lady Gaga - Babylon That's gossip 19 minutes ago, Kapi09 said: Jedyny singiel który nie królował na #1 to Freaking Me Out. A tak wszystkie spędzały wiele tygodni w notowaniach. Jak ktoś ogarnie jej troszkę ambitniejsze i ciekawsze piosenki to może z niej coś ciekawego powstać w przyszłości. Ja tam ją lubię, a z pewnością wolę słuchać ja niż pseudo raperów którzy niestety wchodzą już do radia od jakiegoś czasu Odpowiadając na ten komentarz So Am I zaczęło grać mi na Spotify Ava jest nie do uniknięcia Mam nadzieję, że na jej pierwszym albumie znajdzie się kilka utworów wyprodukowanych przed R1. K&Q im na prawdę wyszło fajnie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 ROM wyleciało z Top 10 na Popliście glosujemy!!! @Kapi09 @PanPikus ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Just now, Rifek said: ROM wyleciało z Top 10 na Popliście glosujemy!!! @Kapi09 @PanPikus Już mi się powoli nudzi to głosowanie nie mogą zrobić tej głupiej listy raz w tygodniu jak MAXXX czy ZET, tylko dzień w dzień... Zagłosuje oczywiście Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 #15 miejsce jak coś dzisiaj ^^ ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Rifek 51,753 Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 11 minutes ago, PanPikus said: Już mi się powoli nudzi to głosowanie nie mogą zrobić tej głupiej listy raz w tygodniu jak MAXXX czy ZET, tylko dzień w dzień... Zagłosuje oczywiście Tez mnie to już wkurza. I te ich wyniki są bardzo podejrzane. Najważniejsze żeby tylko z playlisty nie wyrzucili ROMa ^^ ❗️ IG: thebumblebee__ ❗️ Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.